Profielen

René Civile

René Civile

Stuur bericht aan René

Woonplaats:

Rotterdam

Opleidingsniveau:

HBO

Functie:

IT & (H)uman (A)ssessment Consultant

Werkzaam bij

NumoQuest®

te Rotterdam

Afdeling

Executive Assessments

Branche

Advies/Consultancy

Geeft leiding aan

10 tot 25 personen

René  Civile
Vanuit de IT Technisch expertise opgebouwd op de gebieden IT Crisis, Incident, Problem en Change Management. Is a.i. Project Management pragmatisch en beschouwd (IT) zaken en processen met helikopterview en een visionair oog.

IT is een prachtige voorspelbare materie om te processen te versnellen en besparingen te bewerkstelligen. Ga je tegen de wetmatigheden van deze materie in, dan loop je vanzelf 'Duurbetaald' achter de feiten aan.

Uitvinder van de 'Civile Matrix®'. De meest eenvoudige tool die de werking van de materie IT inzichtelijk maakt voor IT maar meer nog, Non-IT management.

Eigenaar van NumoQuest®, de meest krachtige tool die de menselijke natuur en soft skills inzichtelijk maakt. NumoQuest® is de onafhankelijke tegenhanger van de meest gehanteerde assessment methoden en is >85% accuraat.

NumoQuest® wordt als onafhankelijk model ingezet in het Lager Onderwijs, Voortgezet Onderwijs, Excecutive en Persoonlijke assessments, Mediation tussen personen en wordt eveneens gebruikt als basis en doelbepaling voor Coaches en HR Professionals.

'Ingewikkeld is zelden interessant', ...En als je er geen verstand van hebt, blijf dan uit de keuken!', ... Aan het einde van een IT crisis situatie hoef ik de rekening niet te betalen dus .....', 'Dat je op school 'iets' hebt geleerd wil nog niet zeggen dat je er verstand van hebt...' zijn gevleugelde uitspraken die hem karakteriseren.

Groot voorstander van het verspreiden van IT materiekennis en verbeteren van de communicatie tussen IT en Non IT.

Rotterdam
06 2936 1218
  • Website René  Civile 
  • René  Civile op Twitter 
  • René  Civile op LinkedIn 

Vakkennis René Civile
Zeer deskundig
Deskundig
TopicsMaatschappij, Loopbaan, Overheid, Diensten, Detachering, ICT-branche, Systeembeheer, Security, Besturingssystemen, Storage, Mobility, Internet, Management.Netwerkbeheer, Telecom, Netwerken, Softwarebeheer, Datamanagement, Outsourcing.
Skills  Wireless, Windows Server, Windows PC, Prince2, ITIL, Informatica, HTML/CSS.XML, TMap, Joomla!, ISO-20000, IPMA, Flash, Exchange, Excel, Citrix, Cisco, Android, Access, .Net .
Sectoren  Training/opleiding, Testen/implementeren, Systeembeheer, Projectmanagement, Netwerk engineering/beheer, Multimedia, Kwaliteitszorg, Marketing/promotie, Kantoorautomatisering, Management, Helpdesk/support, Consulting/advies, Beveiliging.Technisch ontwerp, Commercie, Applicatiebeheer.
Top 10 Reagerende members
  Aantal reacties
met 3+ sterren
Gemiddelde
waardering
Klik voor meer info1 1572 6.2
Klik voor meer info2 1305 6.0
Klik voor meer info3 1272 6.2
Klik voor meer info4 1072 6.2
Klik voor meer info5 993 6.1
Klik voor meer info6 901 6.1
Klik voor meer info7 755 6.2
Klik voor meer info8 525 6.1
Klik voor meer info9 405 6.2
Klik voor meer info10 399 6.0