Profielen

Home pijltje Community pijltje Profielen pijltje Fred van Alphen

Fred van Alphen

drs. Fred van Alphen

Stuur bericht aan Fred

Functie:

Directeur Operations / COO

Werkzaam bij

Green Valley BV

Branche

Zakelijke dienstverlening

Fred van Alphen
Business manager met bewezen capaciteiten, ervaring en prestaties op het gebied van marketing, organisatieontwikkeling, invoeren van nieuwe business, en leiderschap voor een commerciële organisatie die zich zowel richt op commerciële bedrijven als op overheid- en nutsbedrijven.
Zeer ervaren manager op het gebied van informatie en communicatie technologie. Gespecialiseerd in management posities als algemeen-, services-, informatie, proces-, operationeel- en people management. Oprichter van een succesvolle Business Intelligence Service organisatie en director bij een marktleider van Business Intelligence tools en dienstverlening.
Hoog niveau van succesvol zakelijk contact met directies van overheid- en commerciële instellingen. Erkend als een manager die talent heeft voor het aansturen en motiveren van mensen, als iemand die de “klus klaart” waarbij wederzijds respect en enthousiasme hoog in het vaandel staan.
Internationaal opererend.

  Vakkennis Fred van Alphen
  Zeer deskundig
  Deskundig
  TopicsBusiness Intelligence, CRM, Maatschappij.Management, Besturingssystemen, ECM, ERP, ICT-branche, Loopbaan, Mobility, Outsourcing, Overheid, Cloud Computing, Storage.
  Skills  ---.Net , HTML/CSS, ITIL, Novell, Progress, SQL, Visual Basic, Windows PC.
  Sectoren  Consulting/advies, Helpdesk/support, Informatieanalyse, Projectmanagement, Research/wetenschap, Training/opleiding.Applicatiebeheer, Commercie, Database-engineering, Functioneel ontwerp, Management, Kantoorautomatisering, Marketing/promotie, Systeembeheer.
  Top 10 reagerende bezoekers
        Aantal
  reacties
  Gemiddelde
  waardering
  Klik voor meer info 1 2034 6.81
  Klik voor meer info 2 1523 6.70
  Klik voor meer info 3 1236 6.70
  Klik voor meer info 4 1144 6.65
  Klik voor meer info 5 890 6.56
  Klik voor meer info 6 609 6.32
  Klik voor meer info 7 433 6.32
  Klik voor meer info 8 1095 6.11
  Klik voor meer info 9 722 6.08
  Klik voor meer info 10 462 6.06