Hessel Wellema

drs. Hessel Wellema is een expert van Computable voor de topics: Softwarebeheer en Virtualisatie.

drs. Hessel Wellema

Stuur bericht aan Hessel

Carrièreniveau:

Leidinggevend

Functie:

Manager Product Marketing

Werkzaam bij

Exact Cloud Solutions

te Delft

Bedrijfsgrootte

1500-2500 personen

Omvang ict-afdeling

100 t/m 249 personen

Branche

ICT

Geeft leiding aan

1 tot 10 personen

Hessel  Wellema
Hessel is in 1993 afgestudeerd in de Informatica aan de rijksuniversiteit van Leiden. Zijn afstudeerscriptie richtte zich op de kritieke succesfactoren voor systeemontwikkeling. In 1994 is hij zijn loopbaan gestart op de supportafdeling van Exact, een softwareleverancier uit Delft. Vrij snel is hij daarna gepromoveerd tot projectleider en manager van diverse multi disciplinaire projecten in binnen en buitenland. In de navolgende jaren heeft hij leiding gegeven aan verschillende teams waaronder sales, marketing, support, consultancy en software ontwikkeling. In 2004 is hij benoemd tot Business Unit Manager met als doelstelling het bouwen van een organisatie met als primaire focus het bouwen en verkopen van oplossingen voor de Professional Service Automation markt, op dit moment nog altijd 1 van de primaire doelmarkten van Exact Software.

In 2007 is Hessel door de Rotterdamse softwareleverancier Scense benaderd om een product voor Workspace Management in de markt te zetten.

Na een pauze van een paar maanden, heeft Hessel een positie geaccepteerd bij Exact Software binnen de product marketing afdeling.
  • Website Hessel  Wellema 
  • Hessel  Wellema op Twitter 
  • Hessel  Wellema op LinkedIn 

Vakkennis Hessel Wellema
Zeer deskundig
Deskundig
TopicsMaatschappij, Management.Overheid, Detachering, Mobility, Virtualisatie, Softwarebeheer, Development, CRM, eHRM, ERP.
Skills  Informatica.Wordpress, Windows PC, VMWare, SDM, Prince2, Joomla!, ITIL, Excel.
Sectoren  Testen/implementeren, Projectmanagement, Kantoorautomatisering, Helpdesk/support.Marketing/promotie, Management, Functioneel ontwerp, Commercie, Applicatiebeheer.
Reacties van Hessel Wellema (40, gemiddelde waardering: 6,0)
Reactie-index Hessel Wellema