René Civile

René Civile

Stuur bericht aan René

Woonplaats:

Rotterdam

Opleidingsniveau:

HBO

Carrièreniveau:

Senior Management

Functie:

IT & (H)uman (A)ssessment Consultant

Werkzaam bij

NumoQuest®

te Rotterdam

Branche

Advies/Consultancy

Geeft leiding aan

10 tot 25 personen

René  Civile
Visionair

Vanuit de IT Technisch expertise opgebouwd op de gebieden IT Crisis, Incident, Problem en Change Management. Is a.i. Project Management pragmatisch en beschouwd (IT) zaken en processen met helikopterview en Visionair oog.

IT is een prachtige voorspelbare materie om te processen te versnellen en besparingen te bewerkstelligen. Ga je tegen de wetmatigheden van deze materie in, dan loop je vanzelf 'Duurbetaald' achter de feiten aan.

Uitvinder van de 'Civile Matrix®'. De meest eenvoudige tool die de werking van de materie IT inzichtelijk maakt voor IT maar meer nog, Non-IT management.

Eigenaar van NumoQuest®, de meest krachtige tool die de menselijke natuur en soft skills inzichtelijk maakt. NumoQuest® is de onafhankelijke tegenhanger van de meest gehanteerde assessment methoden en is >85% accuraat.

NumoQuest® wordt als onafhankelijk model ingezet in het Lager Onderwijs, Voortgezet Onderwijs, Excecutive en Persoonlijke assessments, Mediation tussen personen en wordt eveneens gebruikt als basis en doelbepaling voor Coaches en HR Professionals.

'Ingewikkeld is zelden interessant', ...En als je er geen verstand van hebt, blijf dan uit de keuken!', ... Aan het einde van een IT crisis situatie hoef ik de rekening niet te betalen dus .....', 'Dat je op school 'iets' hebt geleerd wil nog niet zeggen dat je er verstand van hebt...' zijn gevleugelde uitspraken die hem karakteriseren.

Groot voorstander van het verspreiden van IT materiekennis en verbeteren van de communicatie tussen IT en Non IT.

Rotterdam
06 2936 1218
  • Website René  Civile 

Vakkennis René Civile
Zeer deskundig
Deskundig
TopicsManagement, Internet, Mobility, Storage, Besturingssystemen, Security, Systeembeheer, ICT-branche, Detachering, Diensten, Overheid, Loopbaan, Maatschappij.Outsourcing, Datamanagement, Softwarebeheer, Netwerken, Telecom, Netwerkbeheer.
Skills  HTML/CSS, Informatica, ITIL, Prince2, Windows PC, Windows Server, Wireless..Net , Access, Android, Cisco, Citrix, Excel, Exchange, Flash, IPMA, ISO-20000, Joomla!, TMap, XML.
Sectoren  Beveiliging, Consulting/advies, Helpdesk/support, Management, Kantoorautomatisering, Marketing/promotie, Kwaliteitszorg, Multimedia, Netwerk engineering/beheer, Projectmanagement, Systeembeheer, Testen/implementeren, Training/opleiding.Applicatiebeheer, Commercie, Technisch ontwerp.
Reacties van René Civile (1288, gemiddelde waardering: 7,0)
16-10-2015 12:20
Ga naar de gehele reactie om te kunnen beoordelen
Reactie-index René Civile