Arjan Anthonisse

Arjan Anthonisse

Stuur bericht aan Arjan

Carrièreniveau:

Leidinggevend

Functie:

Projectmanager

Omvang ict-afdeling

20 t/m 49 personen

Branche

ICT

Geeft leiding aan

10 tot 25 personen

Arjan Anthonisse
Na mijn studie Bedrijfskundige Informatica ben ik via helpdesk, netwerkengineering en consultancy uitgegroeid tot breed inzetbare projetcleider/consultant met managementcapaciteiten.

Mijn consultancywerk bestaat uit netwerken in brede zin, onder meer messaging oplossingen, identity management oplossingen, opslag oplossingen en firewalls, routing en switching. Goede kennis van automatiseringsomgeving in het MKB segment, onderwijsinstellingen en bibliotheken. Veel ervaring met een breed assortiment van producten die draaien op Novell Netware, Microsoft Windows en Linux servers in fysieke en gevirtualiseerde omgevingen.

Als projectleider ben ik verantwoordelijk voor de voorbereiding, controle en bewaking van projecten met het oog op de optimalisering van het project (in kwaliteit, levertijd en kosten). Dit omvat het totale project zowel in de voorbereidende fase en in de uitvoeringsfase.

  Vakkennis Arjan Anthonisse
  Zeer deskundig
  Deskundig
  TopicsNetwerken, Infrastructuur, Besturingssystemen.Virtualisatie, Storage, Open Source, Systeembeheer.
  Skills  Novell.XML, Windows PC, VMWare, SAP, Prince2, Exchange, Linux.
  Sectoren  Technisch ontwerp, Systeembeheer, Netwerk engineering/beheer, Kantoorautomatisering, Functioneel ontwerp, Consulting/advies.Projectmanagement, Helpdesk/support, Beveiliging, Applicatiebeheer.