Bas Schoorlemmer

ir. Bas Schoorlemmer is een expert van Computable voor het topic eHRM.

ir. Bas Schoorlemmer

Stuur bericht aan Bas

Functie:

Lead Consultant eHRM

Werkzaam bij

Raet

te Amersfoort

Afdeling

Professional Services Education

Bedrijfsgrootte

501-1000 personen

Omvang ict-afdeling

250 t/m 499 personen

Branche

ICT

Geeft leiding aan

1 tot 10 personen

Bas  Schoorlemmer
Bas Schoorlemmer is eHRM consultant bij Raet. Sinds 1999 actief in het HRM werkgebied. Hij begon zijn carrière bij Ernst & Young Consulting als adviseur op het gebied van HR oplossingen in ERP-software (SAP). Bas is een eHRM-expert van het eerste uur, en is op basis van zijn praktijkervaringen grondlegger van het eHRM-gedachtengoed. Zijn specialiteit is digitaal HR en het raakvlak met het Enterprise Content Management (ECM) vakgebied, waarbij hij zich richt op de consequenties die eHRM-implementaties met zich meebrengen op het gebied van digitale documentstromen en elektronische personeelsdossiers.
Schoorlemmer heeft een grote lijst van organisaties, waarvoor hij als projectleider en business consultant een sleutelrol speelde bij de invoering van papierloze HR processen. Hij publiceert artikelen en spreekt op congressen over dit onderwerp, en wordt regelmatig op naam gevraagd door organisaties voor ontwerp- en invoeringstrajecten. Sinds 2012 is hij werkzaam bij Raet als Lead Consultant eHRM voor de onderwijsmarkt.
  • Website Bas  Schoorlemmer 
  • Bas  Schoorlemmer op LinkedIn 

Vakkennis Bas Schoorlemmer
Zeer deskundig
Deskundig
TopicsOverheid, eHRM, ERP, ECM.Infrastructuur, Cloud Computing, Development, Business Intelligence, Architectuur, Management.
Skills  SAP, Prince2.PeopleSoft, Oracle.
Sectoren  Projectmanagement, Consulting/advies.Webmanagement, Software-ontwikkeling.