Dennis Kosse

Dennis Kosse is een expert van Computable voor de topics: ECM, Development en Mobility.

Dennis Kosse

Stuur bericht aan Dennis

Geboortedatum:

02-02-1979

Opleidingsniveau:

Postdoctoraal

Carrièreniveau:

Ervaren

Functie:

Solution Architect - Unisys

Werkzaam bij

Unisys

te Schiphol-Rijk

Bedrijfsgrootte

1000-1500 personen

Branche

ICT

Dennis  Kosse
Dennis Kosse houdt zich dagelijks bezig met het adviseren van klanten bij het correct toepassen van de juiste services, producten, en technologie; met als focus gebied Enterprise Content Management. Na vier jaar voor zichzelf te hebben gewerkt (Piranha-IT B.V.), is hij binnen Unisys Nederland in de jaren gegroeid tot Solution Architect met een brede kennis en interesse binnen het IT domein. Zijn technische achtergrond als software ontwikkelaar/architect en bagage vanuit zijn IT-Architecture Master of Science helpen hem te denken op zowel detail- als abstract niveau.

In de uiteenlopende projecten waarbij Dennis betrokken is, spelen (Secure) Mobility, Service Oriented Architecture, Zaaksystemen, ECM, DMS, RMS, Input&Output Management en backoffice integraties een grote rol. In zijn dagelijkse werk streeft hij ernaar om met zijn objectiviteit een gedegen advies te geven dat het beste aansluit op de specifieke situatie en klantbehoefte.
  • Dennis  Kosse op Twitter 
  • Dennis  Kosse op LinkedIn 

Vakkennis Dennis Kosse
Zeer deskundig
Deskundig
TopicsOverheid, Development, ECM, Architectuur.Security, Cloud Computing.
Skills  XML, UML, SQL Server, SQL, SharePoint, RUP, iPhone/iPad, HTML/CSS, ETL, EDA, C#, .Net .Visual Basic, Scrum, Javascript, Agile.
Sectoren  Testen/implementeren, Technisch ontwerp, Software-ontwikkeling, Informatieanalyse, Consulting/advies.Webmanagement, Projectmanagement, Multimedia, Beveiliging.