Daan Snijders

Daan Snijders is een expert van Computable voor de topics: ERP en Development.

Daan Snijders

Stuur bericht aan Daan

Functie:

Vice President Development EMEA

Werkzaam bij

Infor

te Barneveld

Afdeling

ICT

Bedrijfsgrootte

1000-1500 personen

Omvang ict-afdeling

250 t/m 499 personen

Branche

ICT

Geeft leiding aan

Meer dan 100 personen

Daan  Snijders
Daan Snijders is binnen Infor onder andere verantwoordelijk voor het product management van ERP LN, voor automotive-oplossingen en technologie. Hij is een doorgewinterde software executive met meer dan twintig jaar ervaring in de software-industrie. Voorafgaand aan zijn functie bij Infor was Snijders Vice President Solutions Management Applicaties voor SSA Global (nu Infor) waar hij verantwoordelijk was voor de strategie, het ontwikkelen van product roadmaps voor ERP, SCM, CRM, PLM en F&HCM productlijnen. Hij was ook verantwoordelijk voor het aansturen van SSA Global’s productstrategie voor DDSN, compliancy en globalisering.
Snijders kwam in dienst van SSA Global door de overname van Baan in juli 2003. Als Director of Product Management, was hij verantwoordelijk voor product management voor de productlijnen ERP en OpenWorld. Bij Baan was hij een van de drijvende krachten achter Baan's Dynamic Enterprise Modeling (DEM) initiatieven alsmede Baan’s E-commerce product suite.

Voordat hij bij Baan aan de slag ging werkte Snijders meer dan 10 jaar als business consultant en project manager voor verschillende ERP-implementatie projecten bij Solvay Chemicals en Philips Electronics.
  • Website Daan  Snijders 
  • Daan  Snijders op LinkedIn 

Vakkennis Daan Snijders
Zeer deskundig
Deskundig
TopicsDevelopment, ERP.ICT-branche, Besturingssystemen, Infrastructuur, CRM.
Sectoren  Software-ontwikkeling, Management.Technisch ontwerp, Systeembeheer, Consulting/advies.