Ed Henzel

Ed Henzel

Stuur bericht aan Ed

Functie:

Head of Technology

Werkzaam bij

Detron Information Technology

te Rotterdam

Afdeling

Solutions

Bedrijfsgrootte

501-1000 personen

Omvang ict-afdeling

1 t/m 4 personen

Branche

ICT

Geeft leiding aan

10 tot 25 personen

Ed  Henzel
Ed is zijn loopbaan in 1989 begonnen als engineer waar hij zich bezig hield met het adviseren, installeren, configureren en onderhouden van oplossingen op het gebied van werkplekken, servers, storage en networking. Medio 2000 heeft hij zich op basis van zijn kennis en ervaring volledig gestort op het ontwerp en advies van infrastructurele vraagstukken in zijn rol als Solution Architect. Naast zijn rol als Solution Architect vervult Ed vanaf oktober 2010 de rol van Manager Solutions & Professional Services waarin hij dagelijkse leiding geeft aan de solutions, project management, project engineering, field service engineering, helpdesk en remote support teams.
Na de overname van ISSUE door Detron houd hij zich met ingang van 1 september 2012 als Head of Technology bezig met oa product management en het aansturen van de solutions architects.
  • Website Ed  Henzel 
  • Ed  Henzel op LinkedIn 

Vakkennis Ed Henzel
Zeer deskundig
Deskundig
TopicsLoopbaan, ICT-branche, Netwerken, Storage, Infrastructuur, Internet, Virtualisatie, BPM.Maatschappij, Overheid, Systeembeheer, Security, Besturingssystemen, Cloud Computing, Management.
Skills  Wireless, Windows PC, VMWare, Novell, Exchange, Excel, Citrix, Cisco.Visual Basic, SQL, SharePoint, SAP, Java.
Sectoren  Technisch ontwerp, Netwerk engineering/beheer, Management, Helpdesk/support, Functioneel ontwerp, Consulting/advies, Commercie, Beveiliging.Systeembeheer, Projectmanagement, Kantoorautomatisering, Datacom/telecom.