Managed hosting door True

Ed Magnée

Ed Magnée is een expert van Computable voor de topics: Mobility en Zorg.

Ed Magnée

Stuur bericht aan Ed

Functie:

Innovatieadviseur

Werkzaam bij

Alares

te Den Haag

Bedrijfsgrootte

26-50 personen

Branche

Advies/Consultancy

Ed Magnée
Ed Magnée is bedrijfskundige met als belangrijkste internationale werkterreinen strategie- en organisatieontwikkeling en de relatie hiervan tot informatiebeleid. Hij is een erkend professional op het vlak van telecommunicatie en breedband. Hij is mede-oprichter en directeur van Alares, toonaangevend adviesbureau op het snijvlak van innovatiebeleid en organisatie-ontwikkeling. Ed adviseert en ondersteunt overheden en bedrijven bij innovatievraagstukken, van visie- en strategievorming tot programma-uitvoering.Ed Magnée houdt zich al vele jaren bezig met vaste en mobiele breedbandoplossingen. Hij was intensief betrokken bij Kenniswijk, het Mobility Platform en Nederland BreedbandLand (NBL). Hij combineert kennis van de verschillende infrastructuren met inzicht in de vele toepassingen die mogelijk worden dankzij breedband. Binnen NBL was hij actief in verschillende sectoren en projecten. Zo was hij onder meer de initiatiefnemer van de BreedbandBundel en initiatiefnemer en programmamanager van het concept Nomadisch Werken. Tot 2004 was Ed Magnée verantwoordelijk voor de strategievorming en externe betrekkingen van Alcatel in Nederland. Hij maakte Nederland vertrouwd met Mobiel Breedband middels het 3G Reality Centre van Alcatel in Rijswijk.Ed Magnée publiceerde verschillende artikelen over breedband en breedbandtoepassingen, en zijn visie werd in verschillende artikelen en interviews belicht (zie: www.alares.nl). Ed treedt regelmatig op als spreker en dagvoorzitter tijdens congressen en seminars over innovatie, breedbandontwikkelingen en organisatievraagstukken. Hij is lid van de programmacommissie van het Nationaal Mobility Event en van het expertpanel Mobility van Computable.

  Vakkennis Ed Magnée
  Zeer deskundig
  Deskundig
  TopicsMaatschappij, Loopbaan, Overheid, Telecom, Mobility, Management.ICT-branche, Netwerken, Infrastructuur, Internet, eHRM, ECM.
  Sectoren  Projectmanagement, Marketing/promotie, Consulting/advies, Commercie.Training/opleiding, Multimedia, Informatieanalyse, Management, Datacom/telecom.