Gert-Jo van der Heijden

Gert-Jo van der Heijden is een expert van Computable voor de topics: Outsourcing, Loopbaan en Management.

Gert-Jo van der Heijden

Stuur bericht aan Gert-Jo

Functie:

ICT Service Manager Yacht

Werkzaam bij

Yacht

te Arnhem

Bedrijfsgrootte

1000-1500 personen

Branche

Zakelijke dienstverlening

Geeft leiding aan

25 tot 50 personen

Gert-Jo van der Heijden
Ing. Gert-Jo van der Heijden is Expert in ICT Service Management en werkzaam bij Yacht als Senior Interim Professional.

Gert-Jo is ruim 20 jaar actief in de organisatie en het beheer van de ICT en (out)sourcing. De laatste jaren is heeft hij diverse grote organisaties op een efficiënte en effectieve wijze geholpen om de relatie tussen klanten en leveranciers te optimaliseren.

Gert-Jo wordt door zijn opdrachtgevers omschreven als een ervaren senior ICT Sourcing, Service, Contract, Inkoop Manager, Projectmanager en Trainer. Met zijn brede ICT kennis en ervaring op het op het vlak van Service Management en Outsourcing,

Een van zijn specialisaties is de inrichting van de ICT governance en de regierol voor demand en supply management. Volgens hem de succesfactor om outsourcing tot succes te maken Hij is interim manager, maar is tevens een adviserend gesprekspartner met een sterk inhoudelijke inslag.

Gert-Jo is resultaatgericht, kwaliteitsgedreven, houdt van afwisseling en is iemand die initiatieven neemt. Zijn financiële en technische achtergrond stellen hem in staat om zich gemakkelijk in organisaties te bewegen en de benodigde informatie boven water te krijgen. Zijn creativiteit, pragmatiek en persoonlijke motivatie gecombineerd met zijn analytische vaardigheden zorgen ervoor dat opdrachten snel en structureel worden opgepakt. Door zijn uitstraling en enthousiasme weet hij mensen in de organisatie mee te krijgen en te motiveren in veranderingsprocessen.

Na zijn HBO studie Exploitatie en Beheer van Informatiesystemen heeft Gert-Jo het I-Tracks Academy certificaat “Expert in ICT Service Management” behaald. Recentelijk heeft hij de Postdoctorale Master ICT Governance bij de TUDelft-Delft TopTech gevolgd. Hij acteert op WO- werk- en denkniveau. Op ICT-vlak is hij gecertificeerd in Service Management, maar ook in Project, Kwaliteit, Security, Informatie en Organisatie Management. Buiten deze competentie gerichte opleidingen heeft Gert-Jo diverse cursussen gevolgd op het gebied van communicatie en management vaardigheden. Verder heeft hij diverse (Nevi2)trainingen gevolgd op het gebied van inkoop-, contract en leveranciersmanagement.

In 2013/2014 heeft hij het ECF (European Competence Framework) assessment Service Level Management met positief resultaat doorlopen. Hij is daarmee de eerste ECF gecertificeerde Service Level Manager.