Gershon Janssen

Gershon Janssen is een expert van Computable voor de topics: Architectuur, Overheid en Cloud Computing.

Gershon Janssen

Stuur bericht aan Gershon

Woonplaats:

Amsterdam

Functie:

Solutions Architect

Werkzaam bij

Qroot Consulting

te Schiphol-Rijk

Bedrijfsgrootte

2-4 personen

Branche

ICT

Geeft leiding aan

1 tot 10 personen

Gershon  Janssen
Gershon Janssen is een onafhankelijk adviseur en lid van de Raad van Bestuur bij standaardisatieconsortium OASIS. Gershon heeft een achtergrond in software- en infrastructuurarchitectuur, gedistribueerde systemen en integratietechnologieën. Hij werkt in binnen- en buitenland voornamelijk op projecten in de transport, logistiek, financiën, energie en publieke sector, waar hij complexe IT-architecturen ontwerpt en bouwt. Specialistische focus ligt daarbij op service delivery, architectuur, identity, privacy, cloud en beleidsadvies.

Gershon is een groot voorstander van open standaarden en participeert dan ook actief in standaardisatie activiteiten. In OASIS zit hij als specificatieschrijver in diverse identity en privacy gerelateerde technische comités. Daarnaast is hij beleidsadviseur bij de technische adviescommissie voor de OESO op het gebied van informatiebeveiliging en privacy.
  • Website Gershon  Janssen 
  • Gershon  Janssen op Facebook 
  • Gershon  Janssen op Twitter 
  • Gershon  Janssen op LinkedIn 

Vakkennis Gershon Janssen
Zeer deskundig
Deskundig
TopicsOverheid, Infrastructuur, Mobility, Internet, Cloud Computing, Architectuur.ICT-branche, Systeembeheer, Security, Virtualisatie, Development.
Skills  XML, JSP, Javascript, Java, J2EE, HTML/CSS.Windows PC, VMWare, Unix, SQL Server, SQL, Prince2, PHP, Perl, Linux, ITIL, Exchange, C++, C#, .Net .
Sectoren  Webmanagement, Technisch ontwerp, Software-ontwikkeling, Netwerk engineering/beheer, Informatieanalyse, Functioneel ontwerp, Consulting/advies.Testen/implementeren, Systeembeheer, Beveiliging, Applicatiebeheer.