Gert Jan Wolfis

Gert Jan Wolfis is een expert van Computable voor de topics: Mobility en Netwerkbeheer.

Gert Jan Wolfis

Stuur bericht aan Gert Jan

Carrièreniveau:

Ervaren

Functie:

Field Systems Engineer

Werkzaam bij

F5 Networks

te Schiphol

Bedrijfsgrootte

1000-1500 personen

Omvang ict-afdeling

1000 personen en meer

Branche

ICT

Gert Jan Wolfis
Gert Jan is inmiddels ruim zeventien jaar actief in de ICT. Van hands-on tot complex design deed hij ervaring op in enginering, consultancy en als architect. Dankzij uiteenlopende ervaringen in networking, security en application delivery is expertise opgedaan door alle lagen van het OSI model heen. Hierbij is naast de techniek ook aandacht voor de organisatie een essentieel onderdeel. Deze kennis wordt gebundeld in de huidige functie van Field Systems Engineer bij F5 Networks. De huidige trends als cloud en BYOD laten duidelijk zien dat applicaties altijd beschikbaar moeten zijn en gebruikers vanaf elke plek performance eisen om een goede gebruikerservaring te beleven. Daarbij is beveiliging van de applicatie op het juiste niveau en met daadwerkelijke kennis van de applicatie van groot belang. Momenteel wordt Gert Jan veel gevraagd voor maatwerk-oplossingen in telco-omgevingen.

  Vakkennis Gert Jan Wolfis
  Zeer deskundig
  Deskundig
  TopicsSecurity, Infrastructuur, Mobility, Internet, Architectuur.Diensten, ICT-branche, Netwerkbeheer, Telecom, Netwerken, Cloud Computing, Virtualisatie.
  Skills  Cisco.Windows Server, VMWare, Linux, Informatica.
  Sectoren  Technisch ontwerp, Netwerk engineering/beheer, Consulting/advies, Beveiliging.Testen/implementeren, Systeembeheer, Kantoorautomatisering, Management, Datacom/telecom.