Hans ten Berge

dr. Hans ten Berge is een expert van Computable voor de topics: Virtualisatie, Cloud Computing en Systeembeheer.

dr. Hans ten Berge

Stuur bericht aan Hans

Carrièreniveau:

Senior Management

Functie:

Innovation & Portfolio manager adaptive workplace

Werkzaam bij

Atos

te Eindhoven

Bedrijfsgrootte

1000-1500 personen

Omvang ict-afdeling

1000 personen en meer

Branche

ICT

Geeft leiding aan

1 tot 10 personen

Hans ten Berge
Hans ten Berge, Atos Nederlands (voormalig Atos Origin)

Hans is Innovation en Portfolio manager Benelux bij Atos.
Voor het werkplekken domein.

Voorheen werkte Hans als Principal consultant bij Atos Origin Professional Services en als Productmanager SharePoint.

Tevens heeft Hans gewerkt bij Microsoft Technologies practice van Atos Origin. Dit onderdeel van Atos Origin is gespecialiseerd in high-end services op het gebied van Integratie, migratie, ontwikkeling en onderhoud. Hans is gespecialiseerd in het implementeren van hoog productieve ontwikkelstraten (Software Development en Maintenance Centers), speciaal op het gebied van Microsoft technologie.
Bovendien heeft Hans veel ervaring in de integratie en implementatie van methodologien als Prince2, Rational Unified Proces, Tmap en Agile methodieken als Scrum, DSDM-Atern en XP en andere methodologien.

Hans is ook betrokken bij de ontwikkeling van Impress en Improcess, Atos Origin’s manier voor het implementeren van Software Development en Maintenance Centers en integreren van software ontwikkelingsmethodieken in deze ontwikkel omgevingen.

Atos Origin is een internationale IT-dienstverlener hoofdzakelijk actief in Europa, Brazilie, India en China. Atos Origin stelt klanten in staat hun visie om te zetten in resultaten door de toepassing van consulting, systeemintegratie en managed operations.

Het consult-build-operate concept van Atos Origin staat garant voor continue zekerheid en kwaliteit. Het houdt in dat Atos Origin een ICT-oplossing niet alleen ontwikkelt, maar ook implementeert en in beheer neemt.
  • Website Hans ten Berge 
  • Hans ten Berge op Twitter 
  • Hans ten Berge op LinkedIn 

Vakkennis Hans ten Berge
Zeer deskundig
Deskundig
TopicsMaatschappij, Loopbaan, ICT-branche, Netwerken, Systeembeheer, Cloud Computing, Virtualisatie, Development, Outsourcing.Besturingssystemen, Storage, Infrastructuur, Mobility, Internet, ECM, Business Intelligence, Architectuur, Management.
Skills  ---XML, Windows PC, VMWare, Visual Basic, SQL Server, SQL, Scrum, Progress, ITIL, Cobol, ASP.
Sectoren  Software-ontwikkeling, Kantoorautomatisering, Management, Consulting/advies, Applicatiebeheer.Webmanagement, Training/opleiding, Testen/implementeren, Technisch ontwerp, Systeembeheer, Projectmanagement, Marketing/promotie, Informatieanalyse, Helpdesk/support, Functioneel ontwerp, Datacom/telecom, Beveiliging.
Reacties van Hans ten Berge (17)
Reactie-index Hans ten Berge