Jettro Coenradie

ir. Jettro Coenradie is een expert van Computable voor de topics: Open Source en BPM.

ir. Jettro Coenradie

Stuur bericht aan Jettro

Functie:

Chief Architect

Werkzaam bij

JTeam

te Amsterdam

Bedrijfsgrootte

26-50 personen

Branche

ICT

Jettro Coenradie
Jettro Coenradie is werkzaam voor JTeam B.V. als Chief Architect. JTeam is een bedrijf dat gewend is te werken met innovatieve producten. Dit zijn hoofdzakelijk open source producten en frameworks, maar ook closed source producten worden gebruikt wanneer deze beter passen. JTeam heeft veel ervaring opgedaan in de open source wereld door zelf bij te dragen aan vele (java gebaseerde) open source projecten en met de bedrijven daarachter samen te werken.Jettro heeft in de 10 jaar dat hij werkzaam is in de ict veel ervaring opgedaan met open source, hij is begonnen met produkten als linux en open office, maar later vooral java gebaseerde projecten. Gedurende zijn werkzaamheden voor Capgemini en Accenture Technology Solutions is hij altijd gezien als een van de pioniers en experts op gebied van open source. Jettro heeft ook meerdere klanten geadviseerd over het gebruik van open source.Naast de open source projecten is Jettro ook erg geinteresseerd in de manier waarop open source projecten tot stand komen en hoe de open source communities werken. Jettro probeert de open source manier van werken te integreren met de dagelijkse manier van werken in zijn projecten.

  Vakkennis Jettro Coenradie
  Zeer deskundig
  Deskundig
  TopicsInternet, Open Source, Development.Loopbaan, ICT-branche, Security, Besturingssystemen, Infrastructuur, ECM, Architectuur.
  Skills  JSP, Java, J2EE.XML, Unix, SQL, PHP, Oracle, Linux, Javascript, HTML/CSS.
  Sectoren  Webmanagement, Testen/implementeren, Technisch ontwerp, Software-ontwikkeling, Consulting/advies, Applicatiebeheer.Training/opleiding, Systeembeheer, Research/wetenschap, Projectmanagement, Informatieanalyse, Management, Functioneel ontwerp, Database-engineering.