Johan Op de Coul

ir. Johan Op de Coul is een expert van Computable voor het topic Outsourcing.

ir. Johan Op de Coul

Stuur bericht aan Johan

Geboortedatum:

07-02-1956

Functie:

Zelfstandig Adviseur

Werkzaam bij

Organisatie-adviesbureau Op de Coul

Branche

Advies/Consultancy

Johan Op de Coul
ir. Johan C. Op de Coul is ruim 25 jaar actief met het management van de ICT, de organisatie en het beheer van de informatievoorziening, (out)sourcing en competentie management. Hij heeft diverse rollen vervuld bij de rijksoverheid en in het bedrijfsleven zoals CIO, Hoofd ICT en projectleider. Na jaren ICT-management en advies over de inrichting van beheer, is hij de laatste jaren actief geweest als consultant strategic sourcing. Daarbij ondersteunt hij bedrijven bij het uitbesteden van de ICT. Een specialisatie van hem is de inrichting van de ICT governance en de regie-rol voor demand en supply management, een noodzakelijke organisatiefunctie om outsourcing een succes te maken. Johan Op de Coul werkt als zelfstandig adviseur (Organisatie-adviesbureau Op de Coul).

    Vakkennis Johan Op de Coul
    Zeer deskundig
    Deskundig
    TopicsOverheid, Outsourcing, Loopbaan, ICT-branche, Management, Systeembeheer.Maatschappij, Internet, Infrastructuur, Development.
    Sectoren  Training/opleiding, Projectmanagement, Informatieanalyse, Management, Consulting/advies, Applicatiebeheer.Systeembeheer, Software-ontwikkeling, Research/wetenschap, Functioneel ontwerp, Commercie.