Jaap Jan Visser

Jaap Jan Visser is een expert van Computable voor de topics: Security, Storage en ECM.

Jaap Jan Visser

Stuur bericht aan Jaap Jan

Functie:

Country manager

Werkzaam bij

Kroll Ontrack

te hoofddorp

Bedrijfsgrootte

1000-1500 personen

Branche

ICT

Geeft leiding aan

1 tot 10 personen

Jaap Jan  Visser
Jaap Jan Visser is sinds mei 2008 country manager van Kroll Ontrack Nederland. In deze functie is hij verantwoordelijk voor alle activiteiten van Kroll Ontrack op de Nederlandse markt.

Steeds meer organisaties en consumenten die te maken hebben met dataverlies, het vinden en verwerken van elektronisch bewijs of juist data willen wissenn kiezen voor de veilige, snelle, gemakkelijke en efficiënte oplossingen van Kroll Ontrack. Jaap Jan en zijn team helpen klanten om oplossingen te vinden voor schijnbaar onoplosbare problemen. De ambitie van Jaap Jan is om de groeimogelijkheden in de Nederlandse markt optimaal te benutten, de samenwerking met belangrijke partners als Dell, EMC, HP, Oracle en VMware verder uit te bouwen en zo de positie van wereldleider ook in Nederland waar te maken.

Eerder was Jaap Jan werkzaam in diverse sales management en business development functies bij Nokia, Enlight Europe en Koning en Hartman. Jaap Jan studeerde Business Administration aan de Rijksuniversiteit Groningen.
  • Website Jaap Jan  Visser 
  • Jaap Jan  Visser op LinkedIn