Jos Struik

Jos Struik

Stuur bericht aan Jos

Functie:

Directeur

Werkzaam bij

Dataccent

Branche

ICT

Jos Struik
Directeur van ondermeer Dataccent, specialist in data en databases waaronder diensten m.b.t. MySQL en PHP/Java en LogiXML BI. Meer dan 20 jaar ervaring als professional en ondernemer. De laatste 6 jaar als mede-eigenaar van Dataccent en Infraccent BV nauw betrokken bij ontwikkelingen op het gebied van databases en Open Source. Zo is Dataccent als sinds 2003 consulting partner van MySQL. Tevens werkzaam als interim manager en consultant en als zodanig regelmatig betrokken bij het selecteren en implementeren van ICT-hulpmiddelen en het out- of insourcen van ICT.

  Vakkennis Jos Struik
  Zeer deskundig
  Deskundig
  TopicsManagement, Business Intelligence, ICT-branche, Loopbaan, Maatschappij, Open Source, Overheid.Systeembeheer, CRM, Development, Infrastructuur, Internet, Outsourcing, Cloud Computing, eHRM.
  Skills  ---Cobol, ITIL, Prince2, SQL.
  Sectoren  Commercie, Consulting/advies, Database-engineering, Management, Informatieanalyse, Marketing/promotie, Projectmanagement, Software-ontwikkeling, Training/opleiding.Applicatiebeheer, Beveiliging, Functioneel ontwerp, Multimedia, Webmanagement.