Jeroen van Yperen

Jeroen van Yperen is een expert van Computable voor het topic Storage.

Jeroen van Yperen

Stuur bericht aan Jeroen

Carrièreniveau:

Ervaren

Functie:

Solution Manager

Werkzaam bij

i3 groep

te Vianen

Bedrijfsgrootte

51-100 personen

Branche

ICT

Jeroen van Yperen
Jeroen MJ van Yperen (1970) is Solution Manager bij i³ groep te Vianen. i³ groep is een merkonafhankelijke leverancier van storage- en serveroplossingen. Met gerenommeerde merken en met verschillende diensten kunnen de meest uiteenlopende vragen worden beantwoord.
Al jarenlang zijn dataopslag en -borging en beveiliging van data zijn expertise. In 1992 start zijn carrière in de ICT met de verkoop van tapestreamers voor open systemen. Dataopslag en -borging zijn altijd een rode draad geweest in zijn carrière. Een HBO-studie Informatica en Informatiekunde aan de Haagse Hoge School geeft hem een brede kijk op informatie, beheer en technologie. Een antwoord op een vraag is daarom niet alleen een technisch antwoord; het wordt tegen de totale ICT-kolom afgezet: van functie tot techniek, van inrichting tot dagelijks beheer.

Jeroen werkt bij i³ groep; gespecialiseerd in storage en servers. Storage en servers vormen de elementaire bouwstenen van een informatie infrastructuur. Informatie is de ruggengraat van een organisatie en bepaalt de vitaliteit, slagkracht en het herstelvermogen van bedrijven. Daarmee is informatie het fundament voor succesvolle ondernemingen en mensen.
Een betrouwbare storage en server infrastructuur is essentieel voor elke organisatie Onze doelstelling is het integreren van informatie infrastructuren. i³ groep is uw partner voor het ontwerpen, leveren, bouwen, onderhouden en beheren van informatie infrastructuren.
i³ groep is een gespecialiseerde kennisorganisatie die, in combinatie met kwalitatief hoogwaardige producten van onze leveranciers, in staat is een flexibele en stabiele informatie infrastructuur te realiseren en naadloos in uw bestaande IT-infrastructuur te integreren.
  • Website Jeroen van Yperen 
  • Jeroen van Yperen op LinkedIn 

Vakkennis Jeroen van Yperen
Zeer deskundig
Deskundig
TopicsICT-branche, Storage.Business Intelligence.
Sectoren  Technisch ontwerp, Functioneel ontwerp, Consulting/advies.Informatieanalyse.
Reacties van Jeroen van Yperen (7)