Leon Sloots

mr. Leon Sloots

Stuur bericht aan Leon

Functie:

Senior Technical Consultant

Werkzaam bij

ConsultingExperts

te Eindhoven

Afdeling

Consultancy

Bedrijfsgrootte

5-10 personen

Omvang ict-afdeling

1 t/m 4 personen

Branche

ICT

Geeft leiding aan

1 tot 10 personen

Leon  Sloots
Vanaf 2000 ben ik werkzaam in de ICT. Ik heb in deze jaren uiteenlopende projecten gedraaid waarbij ik veel kennis en ervaring heb opgedaan. Deze ervaring is niet alleen op technisch gebied. Op de gebieden van advies, begeleiding en sturen heb ik mij sterk kunnen ontwikkelen.

Ik houd me veel bezig met het volgen van nieuwe ontwikkelingen en producten op het gebied van virtualisatie. Cloud is hierin nog steeds een “buzzwoord”. Voor verschillende klanten heb ik de “buzz” vertaald naar een praktische oplossing die aansluit bij hun business.

Ik heb mij gespecialiseerd in de virtualisatie oplossingen van VMware, Citrix en Microsoft . Denk hierbij o.a. aan: vSphere, Xen en Hyper-V. Hier heb ik zeer uitgebreide praktijk en theorie ervaring in opgedaan. Deze kennis pas ik toe in mijn werk op het gebied van datacenter inrichting.

Tijdens projecten houd ik mij ook bezig met coaching en ontwikkeling van de medewerkers van onze klanten.
  • Website Leon  Sloots 
  • Leon  Sloots op Facebook 
  • Leon  Sloots op Twitter 
  • Leon  Sloots op LinkedIn 

Vakkennis Leon Sloots
Zeer deskundig
Deskundig
TopicsMaatschappij, Overheid, ICT-branche, Systeembeheer, Security, Besturingssystemen, Infrastructuur, Internet, Cloud Computing, Virtualisatie, Architectuur.Netwerken, Storage, Development, Outsourcing.
Skills  Windows Server, Windows PC, VMWare, SQL, iPhone/iPad, Informatica, HTML/CSS, Citrix.Visual Basic, SQL Server, SharePoint, ITIL, Exchange, Android.
Sectoren  Training/opleiding, Technisch ontwerp, Kantoorautomatisering, Informatieanalyse, Functioneel ontwerp, Consulting/advies, Beveiliging.Projectmanagement, Management, Applicatiebeheer.