Maarten Hartsuijker

Maarten Hartsuijker is een expert van Computable voor het topic Security.

Maarten Hartsuijker

Stuur bericht aan Maarten

Functie:

Security Consultant

Werkzaam bij

Classity

te Apeldoorn

Branche

ICT

Maarten  Hartsuijker
Maarten is werkzaam bij Classity informatiebeveiliging. Als security consultant helpt hij organisaties met het inrichten en toepassen van een bij de dienstverlening passend beveiligingsniveau. Bijvoorbeeld op basis van ISO 27001 en ISO 27002.

Daarnaast is hij gespecialiseerd in technische beveiligingsonderzoeken, waaronder netwerk- en systeemscans en de security controle van websites. Dit soort onderzoeken helpen organisaties om binnen korte tijd een goed inzicht te krijgen in de belangrijkste beveiligingskwetsbaarheden in hun systemen en netwerken. Ook ondersteunt hij organisaties regelmatig met algemeen advies over informatiebeveiliging, of als interim security officer.Het combineren van kennis over het organiseren van informatiebeveiliging met een goede technische diepgang stelt hem in staat de business en de ICT-organisatie, zowel op beveiligingsvlak als daarbuiten, dichter bij elkaar te brengen.
  • Website Maarten  Hartsuijker 

Vakkennis Maarten Hartsuijker
Zeer deskundig
Deskundig
TopicsICT-branche, Netwerken, Systeembeheer, Security, Besturingssystemen, Infrastructuur, Internet, Cloud Computing, Management.Mobility, Virtualisatie, Softwarebeheer, Open Source, Development, Business Intelligence, Outsourcing, Architectuur.
Sectoren  Systeembeheer, Kantoorautomatisering, Management, Consulting/advies, Beveiliging, Applicatiebeheer.Webmanagement, Testen/implementeren, Technisch ontwerp, Software-ontwikkeling, Projectmanagement, Netwerk engineering/beheer, Informatieanalyse, Functioneel ontwerp, Commercie.
Reacties van Maarten Hartsuijker (9)