Maurice van der Woude

Maurice van der Woude is een expert van Computable voor de topics: Outsourcing en Cloud Computing.

Maurice van der Woude

Stuur bericht aan Maurice

Carrièreniveau:

Directie

Functie:

Strategie Consultant

Werkzaam bij

Personal Consult Holding B.V.

te Renkum

Bedrijfsgrootte

2-4 personen

Omvang ict-afdeling

1 t/m 4 personen

Branche

Advies/Consultancy

Geeft leiding aan

1 tot 10 personen

Maurice van der Woude
Maurice van der Woude (19-02-1967) is strategie adviseur voor organisaties. De bezigheden bestaan uit het ontwikkelen van strategiën die voor bedrijven voor de middellange en lange termijn van commercieel en strategisch belang zijn. Maurice heeft jarenlange ervaring opgedaan binnen diverse nationale en internationale bedrijven op het vlak van bedrijfsvoering en ICT in diverse uiteenlopende rollen waarbij advisering van directies, bestuursleden en colleges van bestuur als een rode draad door zijn carrière loopt. De aard van zijn huidige werkzaamheden binnen organisaties brengt met zich mee dat er veel expertise is opgebouwd op het gebied van OutSourcing, SaaS, Cloud Computing en ICT (project) management. Maurice is tevens vice-voorzitter van EuroCloud Nederland
  • Website Maurice van der Woude 
  • Maurice van der Woude op Twitter 
  • Maurice van der Woude op LinkedIn 

Vakkennis Maurice van der Woude
Zeer deskundig
Deskundig
TopicsICT-branche, Security, Cloud Computing, BPM, Outsourcing, Management.Maatschappij, Mobility, Internet, Open Source, ERP, Architectuur.
Skills  ITIL, Access.Windows PC, Prince2.
Sectoren  Multimedia, Informatieanalyse, Management, Consulting/advies, Beveiliging.Research/wetenschap, Projectmanagement, Kantoorautomatisering, Commercie.