Paul Bron

Paul Bron is een expert van Computable voor de topics: Datacenters, Cloud Computing en Management.

Paul Bron

Stuur bericht aan Paul

Carrièreniveau:

Senior Management

Functie:

Vice President bij Schneider Electric

Werkzaam bij

Schneider Electric

te Vianen

Bedrijfsgrootte

1000-1500 personen

Omvang ict-afdeling

500 t/m 999 personen

Branche

ICT

Geeft leiding aan

Meer dan 100 personen

Paul  Bron
Paul Bron is sinds november 2012 vice president van de IT Business van Schneider Electric Nederland, voorheen bekend onder de naam APC. In deze functie is hij onder meer verantwoordelijk voor het uitbouwen van de IT Business en het uitbreiden van de groeimogelijkheden van oplossingen voor de technische infrastructuur van datacenters. Hij heeft al eerder voor APC gewerkt, namelijk twaalf jaar als EMEA General Manager.

Paul Bron heeft een ruime ervaring in de IT-branche opgebouwd. Zo was hij de afgelopen vijf jaar mede-eigenaar en CEO bij MSA-ICT, dat inmiddels door Detron is overgenomen. Ook heeft hij zes jaar lang als European Marketing Director bij Trust International gewerkt.

Bedrijf
Schneider Electric

Over Schneider Electric
Als wereldwijd specialist in energiemanagement, met vestigingen in meer dan honderd landen, biedt Schneider Electric geïntegreerde oplossingen voor meerdere marktsegmenten. Schneider Electric heeft leidende posities in energie & infra, industrie & machinebouw, niet-residentiële gebouwen, datacenters & netwerken alsmede in de residentiële sector. De focus van Schneider Electric ligt op het veilig, betrouwbaar, efficiënt, productief en duurzaam maken van energie. In 2011 hebben ruim 130.000 medewerkers een omzet gerealiseerd van 22,4 miljard euro. Onder het motto 'make the most of your energy' helpt Schneider Electric mensen en bedrijven het maximale uit hun energie te halen.
www.schneider-electric.nl
  • Website Paul  Bron 
  • Paul  Bron op LinkedIn