Managed hosting door True

Robert Eits

Robert Eits is een expert van Computable voor de topics: eHRM en Zorg.

Robert Eits

Stuur bericht aan Robert

Geboortedatum:

13-04-1974

Woonplaats:

Maartensdijk

Carrièreniveau:

Ervaren

Functie:

Accountmanager

Werkzaam bij

AFAS Software B.V.

te Leusden

Bedrijfsgrootte

251-500 personen

Omvang ict-afdeling

5 t/m 9 personen

Branche

ICT

Robert  Eits
Ik ben na mijn opleiding Organisatie Informatica aan Hogeschool Windesheim in Zwolle begonnen als Hoofd Systeembeheer bij industriële bakkerij Arie Bertram in Amsterdam. Hierna ben ik naar Marshoek in Houten gegaan. Marshoek is een groot administratiekantoor voor Retail Food. Hier was ik verantwoordelijk voor de complete move van DOS naar Windows. Toen dit gerealiseerd was, ben ik als Retail Consultant aan de slag gegaan. Dit heeft mijn denken definitief beïnvloed: Resultaatgericht Ondernemen!

Marshoek fuseerde in 1996 met AFAS. Omdat ik als Consultant vooral met de implementatie van software bezig was, ben ik binnen de club opgeschoven naar AFAS Personele Systemen. Al snel ben ik als Consultant HRM aan de slag gegaan. Ik heb de groei van AFAS vanaf het begin mee kunnen maken. Binnen het prachtige Consultancybedrijf van AFAS was ik één van eerste Senior ERP Consultants. Vanaf maart 2008 ben ik als Accountmanager actief. Ik richt me voornamelijk op e-HRM en Payroll binnen de Gezondheidszorg en heb aan de basis van het enorme succes van AFAS binnen deze markt mogen staan.
Ik ben eindverantwoordelijk voor de Ziekenhuizen in heel NL. Daarnaast ben ik lead accountmanager voor VVT, Kinderopvang, Welzijn en Jeugdzorg in Zuid-Oost Nederland.
  • Website Robert  Eits 
  • Robert  Eits op Facebook 
  • Robert  Eits op Twitter 
  • Robert  Eits op LinkedIn 

Vakkennis Robert Eits
Zeer deskundig
Deskundig
TopicseHRM.Management, CRM, Cloud Computing, Internet, Besturingssystemen, Systeembeheer, ICT-branche, Loopbaan.
Skills  ---SQL Server, Windows PC.
Sectoren  ---Applicatiebeheer, Commercie, Consulting/advies, Software-ontwikkeling, Systeembeheer, Testen/implementeren, Training/opleiding.