Ramon Zanders

Ramon Zanders is een expert van Computable voor de topics: Outsourcing, Management en Maatschappij.

Ramon Zanders

Stuur bericht aan Ramon

Carrièreniveau:

Directie

Functie:

managing director

Werkzaam bij

Yonder

te Utrecht

Bedrijfsgrootte

251-500 personen

Omvang ict-afdeling

250 t/m 499 personen

Branche

ICT

Geeft leiding aan

Meer dan 100 personen

Ramon  Zanders
Sinds 1997 actief in de IT industrie met als rode draad de nadruk op het effect van IT binnen organisaties. In zijn huidige rol als managing director van Yonder en lid van de directieraad van Total Specific Solutions (TSS) richt hij zich met name op vraagstukken die voortkomen uit de verschuiving in de samenleving naar een meer vraag gestuurde economie en de steeds breder digitaal aangesloten consument.
Yonder biedt met software development outsourcing propositie haar klanten toegang tot pure applicatie innovatie. De focus ligt op bedrijfsapplicaties waarbij in de samenwerking met haar klanten het koppelpunt ligt op de overgang van functionaliteit naar technische oplossing. Yonder heeft 200 medewerkers in dienst, voornamelijk software ontwikkelaars, beheerders en architecten die werken vanuit Roemenie. Daarnaast heeft Yonder kantoren in Nederland en Belgie. Total Specific Solutions, TSS, is met ruim 1.800 medewerkers en dertien vestigingen een van de grootste niet-beursgenoteerde IT-ondernemingen van Nederland. De TSS bedrijven zijn gespecialiseerde IT-bedrijven met een focus op een specifieke expertise of een specifieke marktsector.
  • Website Ramon  Zanders 
  • Ramon  Zanders op Twitter 
  • Ramon  Zanders op LinkedIn 

Vakkennis Ramon Zanders
Zeer deskundig
Deskundig
TopicsMaatschappij, Loopbaan, ICT-branche, Systeembeheer, Outsourcing, Management.Mobility, Internet, Development, CRM, ERP.
Sectoren  Software-ontwikkeling, Management, Commercie, Applicatiebeheer.Testen/implementeren, Consulting/advies.