Tijmen van de Kamp

Tijmen van de Kamp is een expert van Computable voor de topics: Development, Cloud Computing en Mobility.

Tijmen van de Kamp

Stuur bericht aan Tijmen

Carrièreniveau:

Directie

Functie:

Chief Technology & Innovation Officer

Werkzaam bij

Avanade Netherlands BV

te Almere

Bedrijfsgrootte

Meer dan 5000 personen

Branche

ICT

Tijmen van de Kamp
Als CTIO (Chief Technology & Innovation Officer) ben ik binnen Avanade Nederland verantwoordelijk voor inhoudelijke innovatie. In de praktijk betekent dat: met klanten aan de slag om te bepalen waar vernieuwing waarde kan toevoegen, met het bedrijf aan de slag om ervoor te zorgen dat onze dienstverlening en ons portfolio innovatief is en blijft, en met de medewerkers aan de slag om te zorgen voor de vermogens om die vernieuwing te ontwikkelen en te implementeren. Mijn ruim 15 jaar ervaring als software ontwikkelaar, architect, project manager en leidinggevende komen hierbij uiteraard goed van pas.
  • Website Tijmen van de Kamp 
  • Tijmen van de Kamp op LinkedIn 

Vakkennis Tijmen van de Kamp
Zeer deskundig
Deskundig
TopicsDevelopment, Cloud Computing, Internet, Mobility.Management, Architectuur, Besturingssystemen, Diensten, Loopbaan.
Skills  .Net , ASP, C#, HTML/CSS, Windows Azure, Windows PC.Agile, CMM, Dsdm, ESB, ISTQB, ITIL, Javascript, Scrum, SQL, UML, Windows Server.
Sectoren  Software-ontwikkeling, Technisch ontwerp.Commercie, Consulting/advies, Functioneel ontwerp, Management, Kwaliteitszorg, Projectmanagement, Training/opleiding, Webmanagement.